DET HÄR ÄR JAG-LISTAN
Hittade den här listan hos Flora, och tänkte att den kunde vara kul att svara på både för mig själv och för er att läsa! So here we go:

På restaurangen...
Provar jag gärna nya maträtter då jag tycker det är så himla spännande och roligt. Älskar mat! 

På nattklubben...
Hänger jag inte så ofta längre, men när jag väl är där är jag med ett gäng härliga vänner, dricker mojitos och fuldansar. 

I klädbutiker...
Kan jag DIREKT se om det är något som ser intressant ut eller inte. Har liksom en förmåga att scanna av ett helt rum på snygga saker.

På flygplan...
Tänker jag alltid i förväg att jag ska bunkra upp med massor av inspirerande magasin, godis och bra musik att sysselsätta mig med, men ändå slutar det alltid med att jag sitter där utan diverse saker och läser flygplanstidningen, säkerhetsanvisningen och vad som finns i taxfreen...lär mig minsann aldrig.

På café...
Dricker jag helst av allt en riktigt god cappuchino och babblar med någon jag tycker om. Äter jag något blir det oftast något med choklad och/eller kola..så smarrigt.

I skolan...
Pluggade jag nästan ALLTID dagen innan prov...men på något knäppt sätt klarade jag mig med rätt bra betyg ändå. En fin gåva det där med att kunna lära sig relativt snabbt. Dock så var ju all kunskap som bortblåst bara några timmar efter provet hehe. Sen var jag alltid så EXTREMT morgontrött då jag knappt sov om nätterna..

I ett förhållande...
Ser jag mig själv som väldigt omtänksam och omhändertagande. Ganska romantisk också emellanåt. Tycker om att pyssla om. Meeen, jag kan nog vara rätt krävande också. Kan skjuta upp tråkiga saker eftersom att jag hatar att ha tråkigt, det kan exempelvis vara att städa, diska, ta tvätten, lägga in tvätten i garderoben osv osv:)))) och sen är jag ganska envis.

I matbutiken...
Skulle jag kunna gå i timmar om jag handlar själv (vilket sällan händer då jag och R nästan alltid storhandlar tillsammans, och han vill helst att det ska gå snabbt och effektivt haha! ). Jag däremot går gäääärna i lugn och ro och kikar på olika varor, kollar in om det kommit några roliga nyheter osv. Tycker det kan vara rätt mysigt att handla om det inte är så mycket folk och stressigt i butiken.

På morgonen...
Försöker jag att alltid att starta dagen på bästa sätt. I lugn och ro, med en god kopp kaffe och någon smarrig frukost framför nyhetsmorgon. Och så tända ljus, massor av tända ljus.

På kvällen...
Äter vi oftast middag ganska sent (vid 20-21 tiden) framför något tv-program vi gillar. Det är mysigt men jag börjar inse att det är bättre och väldigt skönt att ha TVn avstängd när vi äter så att man kan fokusera på middagen, varandra och mysiga samtal istället, även om det är mysigt att sitta i soffan. 

På bussen...
Får jag tyvärr lite bacillskräck...tänker bara på hur många människor som tryckt på knapparna, hållit i stängerna och fisit i sittdynorna....haha uhhh. Sedan händer det ju att människor luktar svett...

På jobbet...
Försöker jag alltid att vara mitt gladaste jag, samt att göra mitt bästa.

Just nu...
(Detta är ett tidsinställt inlägg så detta skrev jag igår - måndag) Sitter jag i vardagsrummet och bloggar, samt sneglar på Hela Sverige Bakar Junior. Har tänt en massa ljus, det doftar av hyacinterna framför mig och jag har precis druckit kaffe och ätit julvörtsmackor (alltså det är min nya obsession...tror dock att det kommer bytas av mot julknäcke med julskinka med senap på inom kort...mmm) 

 Foto: Lisa Höök
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like