DUNGAREES OUTFIT

Så här såg jag ut i lördags när jag och Rasmus traskade runt på Erikslund shoppingcenter. Det var precis lika kallt som det ser ut att vara, men vad gör man inte för att se lite extra stylish ut? (Dessutom så gick vi ju faktiskt inumhus hela tiden, OCH jag hade med mig en vinterjacka också...som jag aldrig använde dock).


Detta är en look som jag verkligen trivs i. Snickarbrallan köpte jag i våras på Monki och den har verkligen kommit till användning. Ett plagg som funkar i typ alla sveriges årstider. Den långärmade vita tröjan är från Comme des Garcons, jackan från Chiquelle och skorna från Ellos.


Snyggt och bekvämt! 
 

Hoppas ni haft en mysig start på denna måndagsmorgon. Jag startade dagen med massa tända ljus, julkalendern på tvn och en smarrig frulle i riktig jul-anda. Alltså hur gott är det med julvört med smör och krämig julost? SÅ GOTT. Puss!
Helene

Snyggt!

Svar: Tack!
Isabelle Burlin

mori

Håller med Helene, snyggt! :)

Svar: Tack du! :)
Isabelle Burlin

Fanny

Hejsan, hur är byxorna i stlken? Jag köpte ett par idag som sitter perfekt men är rädd att dem kommer krympa i tvätten "/ Tacksam för svar

Svar: Hej! Jag har faktiskt inte haft behov av att tvätta mina ännu. Jag har hängt ut dem på vädring efter användning (det rekommenderas att göra med alla jeans, tvättar endast mina jeans vid behov och då endast med tvättmedel, inget sköljmedel) så vet inte riktigt om jag kan svara på din fråga. Jag tror dock inte att det borde vara någon fara att tvätta dom (i handtvätt eller 30 grader) då tyget på mina har blivit lite mjukare efter att jag använt dem :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like