EN LISTA PÅ MINA DRÖMVÄSKOR
Jag har listat fyra av mina absoluta drömväskor som jag drömmer om att få äga någon gång i livet. En väska kan verkligen göra en hel outfit.
 

Nummer 1 på min lista är denna klassiker. En Chanel Classic Flapbag Medium. Den är klassisk, fruktansvärt snygg men också helt sjukt dyr. En sån här rackare går på SJUKA (man mår ju typ dåligt när jag tänker på det haha) 30.0000-40.0000 kr. Tänk på hur MYCKET man kan göra för dom pengarna? Ändå ligger den här väskan på min topplista. Det är inget man går och spontanshoppar "när man får lite pengar över" (kanske om man heter Kardashian i efternamn) MEN, jag tycker faktiskt att om man jobbar riktigt hårt, uppnår sina mål, att man ska få belöna sig själv. Och då vill jag köpa en sån här. Men detta köp kommer inte hända dom närmaste åren, just nu prioriterar jag viktigare saker som utbildning, boende, att resa osv. 

För att komma undan den sjukligt höga prislappen lite kan man ju faktiskt också shoppa second hand. Men då får man vara extremt försiktig och läsa på så att man inte blir lurad.

Pic source: figtny.com asos.com


Nummer 2 på min lista är den här underbaringen från Chloé. Den här väskan är så jäkla fin tycker jag. Jag har ju två väskor som liknar den här. En svart från Lindex med en ring i silver, samt en svart mockaväska från Åhléns. Dom använder jag flitigt i min vardag så den här väskan skulle absolut användas minst lika flitigt, om inte ännu mer. Denna väska finns i många olika färger och i olika storlekar. Just den på bilden är en medium och ligger på ungefär 15.000 kr. Lite mer överkomligt pris (men JA det är såklart fortfarande extremt dyrt) än vad Chanelväskan kostar. 


Pic source: favoritebagstop.com Louis Vuitton

Nummer 3 är den här weekendbagen från Louis Vuitton. Jag äger just nu ingen weekendbag och är verkligen i behov av en, och den här skulle verkligen vara perfekt. Jag tycker att den är så himla fin och är det inte väldigt härligt att få känna sig lite stylish när man reser? När det gäller dessa typer av LV väskor så tycker jag att det är viktigt att man har en "baseshaper" i botten så att väskan inte säckar ihop. Det är alltså en hård "platta" som man lägger i botten för att väskan ska hålla formen. Dessa väskor säljs i lite olika storlekar och där skiljer sig priset lite åt. Just den här i nypris kostar ungefär 13.000 kr. En annan viktig sak när det kommer till weekendbags är att de har axelrem, för hur jobbigt är det inte att släpa omkring på en sån här bjässe i armvecket? 

  Pic source: stylishwifeintl.aritzia.com urbanoutfitters.com louis vuitton
Sist men inte minst så har vi den här gulliga väskan från Louis Vuitton. En Monogram Canvas Speedy strl 35. Jag tycker att detta klassiska mönster är himla fint. För ett par år sedan när det såldes en massa kopior av just dessa väskor med det typiska LV mönstret så gick ju värdet ner lite. Såg jag någon med en sån här väska på stan så tänkte jag automatiskt att det var fejk. Men nu tycker jag att dessa har hämtat upp sig och kommit tillbaka. Denna finns också i lite olika storlekar - 25, 30, 35, 40. Jag gillar 35 mest då jag tycker att 25 och 30 blir lite för fyrkantiga i sitt utseende, samt att de är alldeles för små för min smak. 40 känns lite för stor och klumpig, så 35 är den ultimata storleken för mig. Även den här väskan behöver man en baseshaper till så att den inte blir säckig och tappar sin form. Den här väskan ligger på 9.000 kr.

Det var min lista över drömväskor. Just nu så ligger siktet inne på en weekendbag. Och förmodligen kommer jag att köpa den secondhand så att jag får ner priset lite.

Har ni någon speciell väska eller annan sak ni drömmer om att få köpa någon gång? Berätta! 

 
ISA

det är ju faktiskt något speciellt med LV-mönstret tycker jag! bara ooooosar drömväska ;) En dag ska jag köpa en riktigt goding själv, men det måste vara en som man kan se sig själv använda vid många tillfällen länge. Alltså ingen liten chockrosa partyväska kanske ;)

PS. tipsade om ditt viktiga inlägg om kroppskommentarer i veckan. Tror inte precis du har något emot det (?) men ville bara säga det iallafall så får du skriva om du inte vill bli länkad så ;)

KRAM!

Svar: Men visst är det! Så himla fint. Ja det känns viktigt att om man ska lägga så mycket pengar på en väska så måste det vara en som man vet att man kommer att använda mycket!
Men gulle du!! Vad glad jag blir <3 nejdå, blir bara glad! Kram på dig :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like