isabelleburlin.itgirls.se - ETT SPÄNNANDE MÖTE & EVENT
ETT SPÄNNANDE MÖTE & EVENT

Foto: Martin Krajewski  Redigering: Av mig

I går begav jag mig till Stockholm för att träffa Merih Tasbas som är grundare och chefredaktör för mode/livsstil-siten Getstyled.netJag och Merih träffades på ett event för ett par veckor sedan (mer om det kan ni läsa här ) och jag kände direkt att vi klickade. Anledningen till vårt möte igår var för att jag från och med igår faktiskt, kommer att skriva lite artiklar för Getstyled. Igår publicerade jag min första artikel "7 Instagrammable Outfit Ideas" och den kan ni läsa mer om här. Det känns så himla roligt och jag ser verkligen fram emot att lära mig massor.


Foto: Martin Krajewski  Redigering: Av mig

Man älskar ju att träffa inspirerande och drivna kvinnor som är grymma på det dom gör. Från vänster - Arzu Umut, jag i mitten och så Merih till höger.


Foto: Martin Krajewski  Redigering: Av migMerih bjöd på en supergod sandwich a la New York style. Med supergott kött, surkål och tomat. Mmmm!Sedan kom det förbi en annan trevlig tjej vid namn Karolin Strömgren som bl.a. är grundare av bloggportalen Vavawoom.comKlockan 18.30 var det dags för modevisning på Dansmuseet. Lou in Love & Andeliusgribbe som bägge jobbar med hållbart mode skulle visa upp sina kläder samt smycken genom en gemensam visning. Här är jag och min fina syster som hängde med mig på eventet igår. Mys! Det minglades runt..Kollades på kläder och dracks drinkar...Och så började showen..Superfina plagg i 100 % silke från Lou in Love.Gillade den blåvita kimonon lite extra.Här skålas det efter en riktigt bra modevisning! 
 

Och här har vi SÅ fina smycken från Andeliusgribbe.

 


Här har vi min favorit. Ett silverarmband med budskapet "We not me". Himla fint tycker jag!  Tack Andeliusgribbe och Lou in Love för en trevlig show, samt tack till Mildh Press för inbjudan! Och så tack till Merih såklart för en trevlig dag/kväll.

Idag är det fredag vänner, ha en underbar helg så hörs vi lite senare! Puss
 
Hemma Hos Felicia

vilken spännande dag! :)

Svar: Verkligen, så himla inspirerande!
Isabelle Burlin

ISA

Isabelle!! du är sån himla stjärna, tusan vad driven och härlig du verkar. Gillar sånt, folk som vågar ta för sig och chansa på saker. Åh, hör av dig vettja om du är i sthlm nån gång och vill ta en kaffe och bolla stordåd! haha kram

Svar: Men gulle DU!! Tack snälla snälla, vad glad jag blir! Absolut jag hojtar till nästa gång jag är i huvudstaden så kanske vi kan ses över en kaffe eller lunch! Kram på dig Isa! <3
Isabelle Burlin

Elin Nylund

Vilken spännande dag! Du har verkligen en superfin blogg en tuff och egen stil. Kör hårt och stor kram! :)

Svar: Tusen tack, vad glad jag blir :) Du verkar vara en driven brud och har också en riktigt fin blogg! Måste gå in och lyssna på din och Isas pod sen också. Kram på dig! :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like