HAPPY MONDAY

Det är måndag igen och nu vi går in i sista veckan innan jul. Jag fyller år på torsdag och på lördag är det julafton. Alltså hur snabbt går tiden? Jag hinner inte med! Idag är jag ledig och ska njuta till fullo av det. Startade dagen i lugn och ro med kaffe, ägg & kaviar-mackor framför nyhetsmorgon (ovan bilder är inte från idag ska tilläggas). Förutom att jag ska plugga lite matte idag ska jag passa på att slå in den sista julklappen, fota lite och börja skriva på en artikel. En kreativ måndag med andra ord. I like it! 

Det här gulliga anteckningsblocket köpte jag på Cleas Ohlsson för några veckor sedan för typ 25 spänn. Så värt! Tycker det är så himla bra att få ner to-do-lists och idéer på papper så att man kan se det svart på vitt samt lättare bocka av grejer. Sen så slipper man ha så mycket i huvudet också.


Hoppas att ni också fått en härlig start på veckan, om inte så tycker jag ni ska läsa min senaste artikel på getstyled.net som handlar om hur man kan skapa sig sin ultimata morgonrutin. HÄR hittar ni artikeln. Kram på er!
Lillemmish- mode - inspo

God morgon! Så fiiina foton!

Svar: Åh tack fina du! Ha en härlig måndag! :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like