MINA TAVLOR VILL HA NYA HEM
Jag målar ju en del tavlor i mellanåt, vilket jag bara ÄLSKAR att göra. Det är så himla mysigt och lugnande att få stå och måla och inte tänka på något annat än duken jag har framför mig, vilken färg jag ska doppa penseln i och hur nästa drag ska göras. Nu börjar det dock bli ett litet gäng tavlor som står här hemma och bara samlar damm (då jag inte har någon plats för dem). Jag har lagt ner oerhört mycket kärlek på mina tavlor men det är så himla synd att de bara står och inte får den uppskattning de förtjänar. Så nu undrar jag helt enkelt om det är någon av er som vill köpa mina tavlor? Allihop är abstrakta. Jag har två tavlor med måtten 50x60 cm, en med 38x46 cm och en med 33x41 cm.

Priser exkl frakt:
50x60 cm = 599:-
38x46 cm = 299:-
33x41cm = 199:-

De är superfina att ha ståendes i en tavellist lutandes mot väggen, eller ståendes på en byrå lutandes mot väggen. Självklart går det även att hänga upp på väggen (dock medföljer ingen ståltråd så det får man köpa själv, finns på Cleas Ohlsson) . Några av dem är riktigt färgsprakande och matchas snyggt till vita väggar som ger en fin kontrast.

Har du ännu inte kommit på vad du vill ge någon i julklapp så har du ju en perfekt lösning här - en av mina tavlor. 

Är du intresserad av att köpa en tavla så tveka inte på att slänga iväg ett mail till mig på isabelle.burlin@hotmail.com

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like