NEW IN / STRIPED SHIRT

Är så galet shoppingsugen alltså. Det finns så himla mycket fint i butik just nu som jag skulle vilja ha, men jag har faktiskt varit väldigt duktig på att spara den senaste tiden. I veckan trillade jag dock in på H&M en sväng och kunde inte låta bli den här fina oversizeade skjortan som jag har haft ögonen på sedan i höstas. En fin skjorta för 249 pix tyckte jag minsann att jag kunde unna mig.Den är ljusblå/vit-randig, lite krispig i materialet, har slitsar i sidorna och är vida i ärmslutet. Riktigt fina detaljer som gör en enkel skjorta lite mer intressant tycker jag.


Tänker ha den instoppad på detta vis i ett par höga svarta jeans tillsammans med en schysst skinnjacka och på fötterna mina svarta platå slip ins med vit sula från Ellos. I vår ska jag matcha den med ett par vita högmidjade jeans, svart bälte och ett par pilotbrillor samt min fina beiga väska. Åh, längtar redan till våren.


Redan en garanterad favorit i garderoben.

Känner förövrigt att jag måste boka in en klipptid hos frisören igen. Var och toppade mig för två veckor sedan för att få bort de slitna topparna. Men känner bara att jag är SÅ trött på mitt hår...är riktigt sugen på att kapa av det en rejäl bit igen, behålla ombren men få bort de gula tonerna. Vad tycker ni? 
 
lito

Du är fin i både långt och kort hår. Men alltid kul med en frisyr! 😊 du passar väldigt bra i page!

Svar: <3<3
Isabelle Burlin

ISA

DU ÄR FÖR SNYGG!!! babe alltså.

Svar: Men tack detsamma fina DU! <3
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like