SUEDE SKIRT OUTFIT

Ett skepp kommer lastat med....fredagslooken! HAHA ni som följer mig på instastories såg ju hur "behind the scenes-bilden" till detta såg ut. Jag syftar på mitt hemgjorda kamerastativ...som bestod av en ikea-pall, en tvättkorgstunna, en annan förvaringslåda samt en kudde och tvättkorgslocket. Väldigt kreativt, men bra bilder blev det ju! Right?  


Det var riktigt "varmt" (om man kan säga så i december) ute igår så då fick min mockakjol åka på. Frös inte ens lite! Matchade den tillsammans med min gosigaste gråa tröja från Samsoe Samsoe, åhlénshatt, &otherstoriesfuskpäls och ett par platåsneakers från Ellos. Voilá! 


Hatten är som ni vet alltid på. Tröttnar aldrig! 


Dagens planer är att jag och Rasmus ska ta en morgonprommis, och sedan äta tomtegröt till frukost (samt tända en miljon ljus för att det älskar jag). Så himla mys ju. Sedan tror jag att det blir en liten sväng på stan, innan vi ska på julbord med ett gäng kompisar senare ikväll. Jag är TAGGAD! Har hört många på senaste tiden som inte är så förtjusta i julmat, men jag gillar det! Dock räcker det med att äta det en gång, man tröttnar ju ganska fort ändå.

 Hoppas ni får en trevlig helg! Puss
 
Agnes

Så snyggt!

Svar: Tack!:)
Isabelle Burlin

Malin

Men herrejisses, vad du är fin!

Svar: Men tack snälla fina du! Kram!<3
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like