NYTT I VARDAGSRUMMET - IKEA VITTSJÖ HYLLA
Har länge gått och funderat på vad det är i vardagsrummet som inte riktigt känns helt rätt. Det var en detalj som liksom förstörde hela inredningen och det tog lång tid att komma på vad det var. Den skyldige var den vita steghyllan från Mio, som inte alls passade in i rummet. Jag gillar ju den industriella stilen och den vita hyllan är lite mer lantlig. Så ut med den, och in med en ny hylla från IKEA. En stilren hylla från Vittsjö-serien, alltså från samma som vårt vardagsrumsbord. Här kommer lite innan & efter-bilder:


Jag tycker att det blev så himla bra! Vardagsrummet känns helt rätt nu efter detta och har fått precis den känsla jag är ute efter. Industriellt, minimalistiskt med en modern touch.
 


I hyllan har vi ställt massa fina saker. Bland annat vår högtalare från Marshall (grym är den!), mina fina nya ljusstakar från H&M Home, och så den populära vasen Laura från Hemtex. Drömmen är ju dock att få ställa in en härlig daggvas från Svenskt Tenn....men det får vänta, det är ju inte högsta prio just nu. 
 


Vad tycker ni? Visst blev det mycket bättre? I love it!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like