isabelleburlin.itgirls.se - RUNDTUR I MITT HEM - BADRUMMET
RUNDTUR I MITT HEM - BADRUMMET
Hej på er, det är FREDAG idag och solen skiner! Hur härligt? 

Alltså måste bara börja med att säga att gårdagen var MAGISK! Jag och min syster åkte ju som tidigare nämnt till Stockholm tidigt igår morse, för att under hela dagen få olika spa-behandlingar. Det var så himla skönt och framförallt sån lyx att bara få bli omhändertagen på det viset. Vi började med att gå igenom våra kroppar då vi fick berätta om olika krämpor och om man hade några problemområden som skulle behandlas lite extra under dagen. Jag var enbart stel i rygg och nacke i och med att jag har ett ganska krävande och fysiskt jobb (jobbar som lagerarbetare). Under dagen fick jag helkroppsmassage, ansiktsmassage, skalpmassage, ligga i ett kurbad med olika oljor. Sedan var det en paus för lunch, och på eftermiddagen fortsatte vi med en behandling där vi fick ligga på varsin värmebädd och få hela kroppen scrubbad med saltscrub, och så fick vi lerinpackning där dom bäddade in oss i handdukar, något som liknade plastfolie och så ett värmetäcke. Avslutningsvis fick jag en härligt citrusdoftande lotion insmord.

Är så glad att jag fick äran att vara med om detta. Och stort grattis till finaste Elin som nu är helt klar hudterapeut! Så GRYM! Så himla bra att man har en vän som kan allt om hudvård också när en annan har noll koll, haha! Måste verkligen ta tag i mina hudvårdsrutiner nu, är verkligen inte bra på det..

 
Men nu till något helt annat: jag tänkte att jag skulle ha en liten följetång här på bloggen där jag visar er runt i mitt och Rasmus hem. Logiskt kanske vore att börja med att visa hallen, men jag är så taggad på att visa er badrummet som nu äntligen har fått lite ny inredning pga gårdagens shopping. Jag och syrran fick lite shoppingfeeling (ovanligt..not) igår efter behandlingarna. Det blev en sväng inne på Bruka Design, Granit och Lagerhaus. Älskar de butikerna då de har helt rätt känsla som jag vill inreda i! Lagom rustikt, men ändå modernt. Jag älskar ju vitt, rustika material och gröna växter.Så här ser alltså vårt badrum ut. Vi renoverade det precis när vi var nyinflyttade. Tidigare var det ett duschdraperi där duschväggen sitter, golvet och väggarna var vita (som under åren fått en mer gulaktig färg), och så en blå bård som gick runt i mitten på väggarna. Så det var inte riktigt så som vi hade tänkt att vi ville ha det. Så med hjälp av Rasmus kusin som är plattsättare så blev det så här snyggt istället! Svart golv med inslag av mörkbrunt, och stora vita kakelplattor på väggarna. Vi tog bort draperiet, satte upp en duschvägg, bytte duschmunstycke, toalett och badrumsmöbler. Har länge inte riktigt vetat hur jag ska inreda det här lilla rummet. Tycker det känns svårt när det inte går att få in så mycket grejer liksom. Men nu är jag på g känner jag.Jag köpte den här söta lilla metallkorgen på Bruka Design, och så fyllde jag den med mina nya handdukar från ZARA home som jag fyndade på rean. Och så fick ett gäng hudvårdsprodukter bo i korgen också. Gillar verkligen bruna "apoteksflaskor".
 


Sedan står mina favoritprodukter från Lilla Bruket framme på handfatet. Tvål och handcreme. Ett tips är att köpa fina tvålpumpar och sedan fylla på dem med lite billigare tvålar om man inte tycker det känns värt att lägga flera hundra kronor på tvål, haha. Ibland lyxar jag till det men att köpa dyra tvålar, men hela tiden håller ju inte i längden. Handcremen doftar vildros, så god! Vill man köpa prisvärda doftljus har Lagerhaus riktigt bra! Älskar den med doft av grape, prefekt att ha inne i badrummet eftersom det ger en fräsch doft.

Så nöjd med mina nya köp! Det har även fått flytta in en liten murgröna som bor ovanpå badrumskåpet. Murgröna är en av mina favoritväxter eftersom de är så lättskötta och framförallt fina. Den stora krukan i ett betongliknande material är från Granit och kostade typ 50 spänn. Tips tips! Finns även i större storlekar samt i kvadratisk form. 
Det känns äntligen som att jag fått till det i det här rummet, det har varit lite trixigt. Det enda som är kvar att göra är väl att byta ut ekskivan mot något med rustikt material i sten eller betong för att få till den ultimata känslan. Annars är jag väldigt nöjd! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like