ON MY MIND - BLOMSKJORTAN, CASHMERE & POINTY FLATS
Hej igen! Här kommer ännu ett on my mind-inlägg lastat med massa härligheter! 

 
Vi börjar med den absolut snyggaste skjortan just nu, nämligen den röda blomskjorta från ZARA. Den påminner väldigt mycket om den här godingen från Gucci, som även finns som skjorta. Blev så jäkla inspirerad efter att Tuva bloggat om den. Tänker mig att det skulle bli förbannat snyggt att matcha den med ett par riktigt snygga ljusblå levis 501or, och ett par svarta loafers med spetsig tå, så fint!
 
 

Upptäckte det här märket redan i höstas, Soft Goat som tillverkar kvalitetsplagg i cashmere och jag har verkligen gillat dem sedan dess. Har dock inte köpt något från detta märke ännu då det är ganska pricy, MEN jag måste äga något därifrån inom en snar framtid tänker jag. Så himla fina välgjorda plagg, perfekta snitt och superfint och gosigt material! Tänker att detta kan vara en superbra investering i basgarderoben. Är SÅ sugen på ett helt set, gärna det fina i mörkblått ni ser här ovan. 


Låt oss tala om dessa skor - slip in skor med spetsig tå. HUR SNYGGT? Jag älskar det! Jag klickade ju hem ett par URSNYGGA loafers från Steve Madden på rean i vintras i hopp om att jag skulle kunna ha dom nu i vår/sommar. Men de var alldeles för hårda i skinnet och gjorde superont på mina fötter så jag var tvungen att skicka tillbaka dem (buhu så typiskt). Men, nu hittade jag dessa budgetvarianter från H&M istället! Så fina till vardags när man vill få till en liten twist på sin outfit. 
 
 
A-K

Jag är också sååå sugen på något från Soft Goat, så mkt fint!!

Svar: Ja sååå fina grejer alltså! <3
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like