UTMANING: DREAM BIG


Så länge jag kan minnas har jag varit lagd åt det kreativa hållet. Vare sig det har handlat om att måla en tavla eller att skriva en artikel om den senaste modetrenden. 

Egentligen har jag nog alltid vetat att jag ska hålla på med det kreativa. Dock har jag inte riktigt förstått på vilket sätt jag ska använda det och kunna få utlopp för det i ett konkret yrke, för än nu. Jag drömmer om att bli webbredaktör och få skriva artiklar om mode och inredning. Jag vill etablera mig i bloggbranschen och där skapa mig ett eget varumärke för att sedan kunna inspirera människor runt omkring mig. Jag vill jobba, leva och andas kreativitet, för att det ger mig en sån energi och får mig att må så himla bra. Jag vill gå på modeveckor och umgås med andra kreativa människor som har samma intressen som jag. Jag vill också skapa egna posters, måla tavlor och sälja dom i en egen webbshop.

 
Samma pirriga, härliga känsla som jag får när jag får fota, skriva den där artikeln, visa upp härliga bilder, ge tips, snacka girlpower, skriva om mode och inredning, vill jag att människor ska få efter att de har besökt min blogg.  Länge har jag gått och väntat på att "rätt tillfälle" ska komma. Att jag ska känna mig redo. Jag har dock insett att det inte riktigt fungerar så. Det där "rätta tillfället" kommer aldrig att komma serverat, det är DU som måste kasta dig ut och fånga det. Och hur ska en egentligen kunna känna sig redo inför något man aldrig har gjort förut? Allt nytt är ju läskigt. Det enda som gör att man utvecklas, tar sig framåt och växer som person är ju att man tar sig an saker som är nytt och främmande.

 
Jag är så fruktanstvärt trött på att inte våga, trött på att tänka på vad andra ska tycka, så nu ger jag mig själv en rejäl spark i baken. Det måste hända någnting nu. Det är dags för mig att kasta mig ut, ta tillfället i akt och bara köra.Dream Big


 
 
 
 
 
 
a n n i k a

Fina bilder!

Svar: Tack snälla du! :)
Isabelle Burlin

Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Snygga tröjor :D

Svar: Tack snälla! :)
Isabelle Burlin

Frida Larsson

Åh u go!

Svar: Puss!!
Isabelle Burlin

Mariana

Gillar tavlan!

Svar: Tack så väldigt mycket! :)
Isabelle Burlin

Kajsa Fjellström

låter alldeles ljuvligt!

Emmelie

Gud vilken fin tavla! :)

Svar: Tack så väldigt mycket! :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like