VALPGOS, SUPERFRUKOST & EN BOWLINGKVÄLL
Under påskhelgen så har jag och Rasmus haft hans kusin Sebbe med respektive (Ellen) på besök. De kom hit redan i fredags, men då fotade jag ingenting. Så här kommer ett gäng bilder från vår lördag. Vi vaknade allihop klockan 9 av att väckarklockan ringde. Sebbe och Ellen har precis blivit hundägare till den här fem månaders gullipluttisnuttigosbollen!!! Sötaste Harry. Är så himla avis!Vi började dagen med en bamsefrukost a la Rasmus (det var han som dukade upp, fixade och donade) Vi mumsade på nygräddat bröd med olika pålägg, grekisk yoghurt med honung och musli, ägg, juice och kaffe. Älskar helgfrukostar.Sebbe till vänster, Harry i mitten och Rasmus till höger. Fina killarna.Efter frukosten slötittades det på Ice Age, samtidigt som vi gjorde oss redo för dagen. Vi skulle till Erikslund Shoppingcenter en sväng (där jag bl.a. köpte ett par nya jeans ni ska få se i en outfit senare i veckan) innan vi begav oss ut till Ramnäs för att hälsa på Rasmus & Sebbes mormor och morfar.Nu hoppar vi fram till eftermiddagen (här är klockan runt fyra). Vi har precis kommit hem från Ramnäs och affären vi svängde förbi på hemvägen för att köpa ingredienser till kvällens middag. Hej hej Ellen!Och hej Harry!


Det skulle nämligen göras hemmagjorda burgare. Här förbereds det en sjukt god (även den hemmagjord) hamburgerdressing.Närmare kvällen korkades det upp och grabbarna spelade lite tv-spel, medans jag och Ellen sminkade oss och valde kvällens outfits. Älskar när man fixar sig tillsammans med någon. Så peppigt och kul!Lite senare anslöt sig även Jonas (även han kusin till Rasmus & Sebbe) och hans tjej Josefine till sällskapet.Vi drack öl och åt supersmarriga burgare med extra ost på (viktigt med mycket cheddarost).När klockan närmade sig halv tio tog vi en taxi ner på stan för att spela bowling. Och där var bilderna slut. Ett superbra dygn med trevligt sällskap.
 
 
 
Miss Baby Peaches

Men asså Harry, får man vara så söt?! Mitt hjärta smälter!
Ser för övrigt ut som en riktigt bra helg!

Svar: Har är sååå go! Sötaste lilla valpen. Verkligen en bra helg. Kram :)
Isabelle Burlin

Ellen

Fina bilder😍Tack för denna toppen helg!❤️

Svar: Tack själv fina du! :* vi ses snart igen hoppas jag!
Isabelle Burlin

Linnéa

Erat hem är jättefint verkligen utifrån det som syns på bilderna!!😍👌🏻

Svar: Men åh tack så mycket! Är väldigt inredningsintresserad så det kommer definitivt komma upp mer inredning här hemifrån :*
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like