ON MY MIND - RIGHT NOW
Jag hänger ju väldigt mycket på internet och super in sjukt mycket information dagligen. Därför tänkte jag i den här kategorin lyfta tre saker som etsats sig fast lite extra hos mig under veckan. Det kan handla om allt från inredning, till smycken, olika recept eller modetrender. Tänkte att det kunde vara lite kul med ett sånt här inlägg, vad tror ni om det? 


Bildkällor: Citrusträd, Vardagsrummet

Det här är ett inredningstips som jag totalälskar. Att ta in en stor växt/ett mindre träd i en maffig kruka inomhus kan verkligen lyfta ett helt rum. Placera växten bredvid soffan, intill en vägg eller på utrymmen som känns tomma och behöver fyllas ut. Det kan verkligen ge ett rum ett helt nytt uttryck. Just nu gillar jag citrusträdet lite extra, jag tycker det känns så somrigt och så får man den där härliga medelhavskänslan.

Bildkällor: Caroline Svedbom's instagram, www.carolinesvedbom.com

Smycken från Caroline Svedbom, WOW säger jag bara. Upptäckte hennes smycken för inte allt så längesen och blev helt golvad av dess skönhet. Allt är SÅ himla fint och man vill ju bara ha allt! Jag fastnade lite extra för ringarna och måste måste MÅSTE äga en sådan någon gång, så jäkla fint. Mer av hennes fantastiska smycken hittar ni här


Bildkälla: Culotte

Snyggaste och trendigaste byxan just nu - culottebyxan! Så snygga med sneakers till vardags och klackar till festen. För ett par år sedan hade jag aldrig satt på mig ett par culottebyxor men idag är det ett givet val. Så snyggt (och skönt) med de vida benen och att byxan slutar en bit ovanför ankeln. Och den puderrosa tonen här ovan är ju bara to die for. Love it! 
 
Ellen

Super härligt inlägg & bra tips! Känner mig inspirerad! Kraam

Svar: Tack snälla! Vad roligt! Kram :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like