LITE TANKAR OM DAGEN + SNEAKPEAK


Nu är jag hemma igen efter en härlig dag i huvudstaden. Så här ser det ut när jag sitter och bloggar. Ofta med en massa tända ljus, och så den obligatoriska koppen med kaffe. Nu ska jag gå igenom och redigera alla bilder från pressfrukosten som kommer upp här lite senare. 

Är så stolt över mig själv att jag vågade mig dit ENSAM utan att känna en endaste kotte, sån himla självförtroende och självkänslaboost må jag säga. När jag hade minglat runt med alla andra trevliga brudar som var där, ätit frulle och kikat färdigt på kläderna så gick jag direkt till & Other Stories och hängde på låset. Belönade mig själv genom att köpa den där snygga svarta pälsjackan jag provade sist jag var där. Och så fick en oversize grå hoodie följa med också. Riktigt nöjd. Jag tycker att det är skitviktigt att man belönar sig själv på ett eller annat sätt efter att man klarat av något man tyckt varit pirrigt eller läskigt. Vare sig det är att köpa en ny jacka, att unna sig en extra god lunch eller vad det nu skulle kunna vara. Man ska iallafall klappa sig själv på axeln och ba "FAN va duktig du är, du klarade det!" och sedan belöna sig med något. Peppen!!!

 


Så ah, det har varit en grym dag idag. Kvällens planer är att redigera klart bilderna, och sedan eventuellt köra lite yoga. Känner mig så himla stel..
 


 
Här är sneakpeak på mina nya favoriter, älskarom!! Vad har ni gjort idag? <3 Berätta!
Elin

Så mysigt du har det!

Svar: Tack :)
Isabelle Burlin

Evelina Östlund

Så mysiga bilder.
Hur gör du för att odla avokado? Jag har aldrig lyckats

Svar: Tack! Har skrivit ett inlägg om det mer ingående förut, det kan du hitta här -> http://isabelleburlin.itgirls.se/2016/july/sa-odlar-du-ett-avokadotrad-2.html knepet är att ha tålamod! Och sätt ett par stycken kärnor i vatten så borde någon av dem gro iallafasll. Lycka till! :)
Isabelle Burlin

ISA

underbart. UNDERBART! du klarade det, och du belönade dig efter. Helt rätt <3

Svar: Tack fina Isa! Eller hur, jag tyckte jag var värd en fin jacka efteråt! Hihi :) kram<3
Isabelle Burlin

Fani

Jättemysiga och fina bilder, fint du verkar ha det :)

Svar: Tack snälla du! Glad jag blir :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like