MINA SKÄRMDUMPAR I MOBILEN
Jag hänger ju runt en massa på internet och sociala medier och det händer ju hela tiden att jag blir inspirerad av allt möjligt. Om jag får någon idé, eller bara tycker att något är snyggt eller inspirerande så brukar jag ta en skärmdump. Jag tänkte vi skulle ta en titt på mina senaste skärmdumpar som alla på något sätt inspirerat mig eller gett mig idéer.

1. En bild från danska designermärket GANNI's instagram. Älskar lysrören i form som en banan, så lekfullt! 2. Ännu en bild från GANNI's insta, en bild på när de målar ett av sina t-shirt print. 3. Sista bilden är på en sjukt snygg modetjej från Australien som alltid är on point med sina outfits - in och följ för outfitsinspiration.1. Grymma Madde som alltid inspirerar mig så sjukt mycket med sina listor. HÄR kan ni läsa hennes blogg också. 2. GE MIG DESSA SNEAKERS!!! REN perfektion. 3. Är så sjukt sugen på en sån här rackare alltså..1. Bakade dessa SJUKT smarriga nougatrutor till kollegorna på jobbet för några veckor sedan - det blev en succé. Receptet hittar ni hos duktiga Jenny på jennysmatblogg.nu 2. Iduns fantastiskt nya fina lack. Fick såna ha begär när jag såg den här bilden så att jag i förrgår sprang in på närmaste apotek och köpte lacket längst till höger i bild. SÅ fint!! 3. När jag jobbar så brukar jag lyssana på lite olika poddar, bland annat Träningspodden (tips tips!! sök på dom där man hittar poddar och lyssna ni med). Där pratar Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström om träning och massa annat. Var inne och kikade på sistnämndas instagram och fick syn på detta vettiga. "10 frågor att besvara innan ditt träningspass". Riktigt bra.
 


1. Visdomsord som bästa modette.se delade med sig av på sin facebooksida som kändes mitt i prick. 2. Inspirerande och intressant modebild. Gillade färgerna i bilden och kombon denim och vitt. Klockan var ju inte helt fel den heller. 3. GRYMMA Sandra Forsman aka KanDee som jag har följt en längre tid. Hon målar heeelt fantastiska tavlor. In och kika!1. Bild på ett recept på godaste fiskgrytan med saffran och skaldjur. MASSA goda smaker. Prova själva! 2. En gullig blus med volangärmar jag hittade på NAKD, riktigt sugen på att klicka hem den faktiskt, men vi får se. 3. Fina klockor från Rosefield.1. Joanna Fingals (chefredaktör för bloggprotalen nouw.se) lägenhet är ju bara TO DIE FOR. Så fin. 2. Så HIMLA fint halsband från bysophielangdalen. Älskar allt med smycket. Mitt i prick verkligen. 3. Och låt oss tala om denna jacka? Så fruktansvärt snygg. 


1. Joanna inspirerar åter igen med snygga sneakers och glittriga strumpor. Love it! 2. Ännu en aussie-babe som inspirerar mig dagligen när jag scrollar instaflödet. Blir alltid sugen på att kapa av håret när jag ser hennes. 3. Låt oss sammanfatta denna bild med ett ord bara: DRÖMVÄSKAN.


1. Favoritväxten just nu - den bloggvänliga monsteran. 2. Har verkligen fastnat för dessa lite crazy men ändå SÅ snygga boots. Spetsig tå och volanger. Älskart! 
 
ISA

Jag blev fett inspirerad bara av dina dumpar! Kolla nougatrutorna också <3

Svar: Åh vad roligt! Kanske borde vara ett återkommande inlägg då? Ja! Prova att baka dom, så fruktansvärt goda! Kram <3
Isabelle Burlin

Madde

Wow blev så glad av din skärmdump+fina ord<33

Svar: Men åh vad roligt!! Hoppas allt är bra med dig och att det går bra med plugget! Kram på dig! <3
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like