isabelleburlin.itgirls.se - MONDAY MORNIN'
MONDAY MORNIN'


Måndag, sovmorgon och ledig dag - hur härligt? Jäkligt härligt! Igår var det första advent vilket vi inte hann med riktigt här hemma. Jag har varit i Linköping med mina tjejkompisar Sandra och Sara hela helgen och vi har haft så himla kul! Det är få människor som får mig att skratta så mycket som de två. Mina bästa! Morgonen har startat lugnt. Sov ut till 10 och nu ska jag springa förbi mamma för lite lunch, ska även hjälpa henne att välja matta till sitt vardagsrum, hon har ju flyttat till en ny lägenhet så det är mycket som behöver fixas och donas. Bjuder på lite bilder från vår lägenhet och hur det ser ut hos oss just nu. Vi har "möblerat om" (eller ja...endast flyttat soffan dårå).
 


Här är även årets adventsljusstake! I år fick det bli gråa ljus. Har tröttnat så mycket på vita, jag gillar att bryta av med någon annan färg. Grått och svart är stora favoriter och passar himla bra här hemma. Just dessa kommer från Lagerhaus.Detta är egentligen det enda julpynt vi har fått till än så länge, om man bortser från en liten julstjärna som även hänger uppe. Är inte så mycket för att gå crazy med julpynt. I like it simple! En grön gran ska på plats och så lite amaryllis och hyacinter, sedan är vi typ klara. 

Brukar ni pynta mycket? 
 
 
 
 
Tilda

Vilken fin adventsljusstake, och vad fint du har det! Kika gärna in på mitt håll-dig-frisk-tips för att inte bli sjuk den här årstiden - när alla går och blir sjuka hela tiden. Hoppas du får en jättefin måndag, kram! 💖

Svar: Tack fina du! :) detsamma, ha en härlig måndag!
Isabelle Burlin

Nina

Skulle vara fint med en matta under soffbordet kanske? Ser inte så kallt ut då :)

Svar: I know! Håller utkik hela tiden efter mattor men har inte hittat någon som jag tycker passar. Men jag håller helt med dig. Kram :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like