isabelleburlin.itgirls.se - ON MY MIND - GUCCI BELT, CACAO EYES & FAUX FUR
ON MY MIND - GUCCI BELT, CACAO EYES & FAUX FUR
Det var länge sedan jag publicerade ett on my mind-inlägg nu, så här kommer det! Gillar ni dom här typen av inlägg förresten? Let me know!


Pic 1, pic 2

Det lilla Guccibältet - alltså jag har helt fått dille på det. En sån himla fin detalj som verkligen gör en outfit såååå mycket mer spännande. Snyggt stylat som ovan, till blåjeans, randig tröja eller en pyjamasskjorta. Passar även grymt snyggt att markera midjan med om man har en enklare klänning. Gahhhh, bara ge mig!! Kostar ju dock en rejäl slant, 3282 kr för att vara exakt. Men å andra sidan så är ett sånt här bälte en investering för livet och något som aldrig går ur tiden. 

Pic 1

Kan vi tala om denna nyhet från Olle Eksell? Jag är helt såld! Jag har redan en Cacao Eyes-poster från Olle Eksell (den lilla varianten) som är en stor inredningsfavorit här hemma. Och nu kommer det här sjukt fina grytunderlägget i storlek 18x18 cm i form av det klassiska Cacao ögat. SÅ himla fin! Det här är verkligen den perfekta julklappen tycker jag. Finns att klicka hem på RoyalDesign.se för 299 kr. 
 

Enda sedan jag provade den här fluffjackan inne på & Other stories har jag inte kunnat sluta tänka på den. Den är SÅ fin!! Helt magisk och verkligen den PERFEKTA fluffjackan. En sån här jacka piffar upp vilken outfit som helst. Finns på & Other stories för 1450 kr.
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like