SNEAKPEAK OUTFIT & LITE MODESNACK


En liten sneakpeak på en outfit från när jag var i Stockholm senast och duktiga Lisa fotade mig. Ni ska få se hela looken snart, lovar. Imorgon ska jag till Stockholm igen men för en pressfrukost hos Mildh Press, ska få kika på 2017 sommarkollektioner från lite olika varumärken. Så roligt!! Mitt intresse för mode och kläder har inte alltid funnits med mig, men jag har ju alltid varit kreativt lagd och nu de senaste åren så har mitt intresse verkligen blommat ut. Jag älskar kläder! Kan sitta i timmar på instagram och pinterest och bara tanka inspiration genom bilder på olika plagg och outfits. Det är en konst i sig att styla och klä sig. Sedan kan kläder berätta så himla mycket om en person, och det är intressant tycker jag.

Nu ska jag iväg på bio för att se Fantastiska Vidunder (en film som utspelar sig innan Harry Potter filmerna). HUR KUL? Älskar ju HP-filmerna så detta ska verkligen bli roligt. Kram på er så hörs vi senare imorgon. Är ni nyfikna på vad jag gör imorgon i vår kära huvudstad så kan ni ju hänga med mig på instagram för där tänkte jag uppdatera lite under dagen. PUSS!
 
Merih Thea

Hej! Så trevligt att prata med dig idag, och jag älskar din blogg!

Svar: Hej! Ja himla kul att träffa och prata med dig också. Blev så himla pepp av vårt samtal! Tack snälla :) vad glad jag blir!
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like