VARFÖR DRIVER JAG DEN HÄR BLOGGEN?
Jag gick tillbaka i mitt arkiv i bloggen och kikade på mitt första blogginlägg. Den 18 mars 2016. Jag har alltså skrivit i den här bloggen nästan varje dag i snart 10 månader. Så varför håller jag egentligen på med detta dag ut och dag in? Den här bloggen är något som jag lägger ner OERHÖRT mycket tid och engagemang i. Jag försöker verkligen uppdatera minst en gång varje dag. Jag lägger ner otroligt mycket tankeverksamhet kring vad jag ska skriva, vad som inspirerar er, vad som inspirerar mig, att fota, att planera outfits, att göra härliga frukostar och fina stilleben osv. Och jag bara ÄLSKAR det! 

Foto: Lisa Höök

Den största anledningen är såklart att jag tycker att det är FANTATISKT kul att få vara kreativ och ha bloggen som en samlingsplats för allt jag gör. Jag älskar ju som ni vet allt som har med kreativitet att göra och mår så himla bra av att få pyssla med text, foto, mode, inredning, mina tavlor som jag målar osv. Blir helt pirrig inombords när jag tänker på hur roligt det är. 


 
En annan anledning är för att jag vill ta mig in i mediabranschen och en blogg är ett superbra verktyg att visa upp vem man är och vad man gör. Ett mål jag har är att jag någon gång i framtiden ska jobba inom media på ett eller annat sett. Jag vet ännu inte helt konkret VAD jag vill göra i media, men det är något jag tänker på och funderar över nästan varje dag. Två kriterier är dock att jag måste få vara kreativ och få skapa i mitt arbete, och sedan så älskar jag att jobba i team (men det är inget krav). Jag älskar att drömma mig iväg och tänka på hur det skulle vara/kommer att bli i framtiden om/när jag får jobba med olika saker inom media. Jag tycker det är SUPERVIKTIGT att man tillåter sig att drömma, stort som smått. Det är våra drömmar som är vår drivkraft här i världen och utan den så kommer vi inte komma någonstans. 

Foto: Lisa Höök
 
Sedan är det ju väldigt roligt att ha så mycket från ens liv dokumenterat och att kunna gå tillbaka i bloggen och se vad jag bloggade om den 24 juni 2016 exempelvis.

Varför bloggar ni? Har ni några speciella anledningar? Berätta gärna!<3
Lillemmish

fin bild o snyggt sovrum :D

Svar: Tack snälla! :)
Isabelle Burlin

ISA

tycker DU är inspirerande som är så driven och duktig. Tycker bloggandet är så roligt själv, tror det är för att jag ser det som min egna, kreativa plats. Har alltid drömt om att jobba på nått magasin så bloggen blir som en lightversion av det ;)

Svar: Men ÅH, tack vad du är GO!! <3 Håller helt med dig, vem vet, kanske blir vi kollegor någon gång i framtiden? Jag drömmer också om att få jobba med nåt kreativt i en redaktion på ett magasin! :) Heja oss!!
Isabelle Burlin

Evelina Östlund

Själv tycker jag att det är ett roligt sätt att dokumentera sitt liv på. Det är så kul att kunna gå tillbaka och se vad en gjort. Sen är det en enorm möjlighet att samla och ge inspiration.

Svar: Håller helt med! Så himla roligt att kunna gå tillbaka som i en dagbok liksom :) kram!
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like