GREY KNIT & RIPPED JEANS
Nu är hösten verkligen här, och jag gillar det! Har längtat så mycket efter att få bära mysiga halsdukar, stickade tröjor och långa kappor. Så fruktansvärt snyggt. Det börjar verkligen bli mörkt snabbt om eftermiddagarna/kvällarna nu. Jag försöker att verkligen att njuta så mycket som möjligt av solen nu när vi fortfarande har fint väder. För rätt som det är kommer den jobbiga delen av hösten, ni vet den som bara är mörk, kall och regnig, och när alla löv har fallit av träden. Brrrr. Men jag tänkte att jag skulle skriva ett peppigt höstinlägg till er sedan med saker jag ser fram emot att göra nu i höst. 

Jag och Jonna fotade ju lite igår, och här kommer bilderna hon tog på mig. Så duktig!Har på mig en relativt ny stickad tröja från Samsøe & Samsøe, i den perfekta grå färgen, längden och i en otroligt gosig ullmix. Gillarn' skarpt!Väskan är köpt på en vintagebutik i Stockholm. Ringen på pekfingret köpte jag på Rhodos när jag var där i våras, den runda snirkliga formen symboliserar livets cirkel. Den andra ringen är ett fint minne från farmor som inte finns med längre, den ringen är en av mina finaste och mest betydelsefulla smycken<3.Vet inte om ni kanske lägger märke till sånt här men jag har ljusat upp håret lite! Silvershampoo is the shit alltså! Jag färgade en bayalage/ombre tidigare i våras om ni minns? (här kan ni se hur det såg ut) och har inte varit till frisören sedan dess (jag veeet...skäms skäms) Mitt hår hade gått och blivit mer åt det gula hållet...inte speciellt smickrande enligt mig. Men nu i helgen körde jag två omgångar med silvershampoo samt massa vårdande inpackning så att det inte skulle slitas så mycket. Så nu har jag fått tillbaka den kallare nyansen igen som jag gillar! 
 
Bikerjackan är från Chiquelle, jeansen från Monki, och skorna från Ellos.

 Foto: Jonna Fyhr
 
Hoppas ni haft en bra måndag, nu tycker jag att ni ska unna er en god middag och sedan sjunka ner i soffan framför tvn. Puss på er! Är så glad för alla ni som går in här och läser!
 
josephine Asplund

Hoppas du haft en bra start på veckan och får en bra kväll! =)

Svar: Tack detsamma! :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like