INSPELNING AV HELLENIUS HÖRNA & EN FOTODAG
Ibland händer det ju en hel del i veckorna och ibland hinner jag inte med att uppdatera så mycket som jag önskar att jag kunde. Därför tänkte jag nu genom denna nya kategori "Life through my phone" visa er vad som händer i livet genom min mobilkamera. Det kommer bli mer som en liten sammanfattning med bilder på saker jag har gjort under antingen veckan eller helgen, eller när jag helt enkelt inte har hunnit uppdatera här. Sounds good? Då kör vi. Har hängt rätt mycket i Stockholm på senaste tiden vilket jag älskar. Min bästa kompis Sandra hade fixat biljetter till en inspelning av Hellenius hörna, och frågade mig för ett par veckor sedan om jag ville följa med, och självklart ville jag det! Så för två helger sedan tog vi tåget till Stockholm.Inspelningen skulle inte börja för än klockan två så vi gick till Vete-Katten och käkade lite lunch innan. Vi beställde en smarrig curry & lins-soppa, och så fikade vi lite innan vi började bege oss mot Frihamnen där inspelningen skulle äga rum. Alltså kan vi enas om att Vete-Kattens kardemummabullar är dom godaste bullarna?Vi gick förbi fina hus, trotsade regnet och lyckades tillslut orienterade oss fram till rätt lokal. Jag hade tänkt fota lite   under pauserna i studion men det gick ju tyvärr inte då det var strängt förbjudet. Vi hade inte tillgång till våra mobiler utan dom var tvunga att ligga avstängda i varsit igenklistrat kuvert under hela inspelningen. Tröökigt men ändå förståeligt.

Inspelningen i sig var rolig och det var en intressant upplevelse att se hur det går till vid inspelning av såna här program. Gästerna som David Hellenius intervjuade var Robert Gustafsson och Sofia Helin, och sedan så var även Danny Saucedo där och uppträdde. Det som var lite jobbigt var att det inte blev någon paus där man kunde gå på toaletten, så vi fick snällt sitta på våra platser i ca 3,5 h. Men det gick bra! Inga olyckor! När inspelningen var klar, tog vi en taxi tillbaka in till stan. Vi hade tänkt att vi skulle äta jordens godaste tapas på Supper, men tyvärr så hade de stängt just den här dagen. Vi gick till Stockholm Fisk istället och åt en middag som var riktigt god den också. Jag beställde en skaldjursboullabaisse och Sandra tog en annan fiskrätt. Väldigt mysigt ställe med god mat som jag kan rekommendera. Stockholm Fisk ligger på Vasagatan 1 precis bredvid Radisson Blu Royal Viking (vid centralstation).Dagen efter så var jag tillbaka i Stockholm igen, för att klockan tio fota outfits med grymma Lisa. Ni ska få se bilder på det alldeles strax. Som den romantiker jag är :PP köpte jag även med mig dessa galet fina hortensior hem till Rasmus då vi hade månadsdag den dagen. Efter 3,5 år tillsammans så brukar vi inte fira månadsdagarna så som vi gjorde i början av vårat förhållande (men vi kör all in på årsdagarna såklart), men vi brukar ändå försöka uppmärksamma dom dagarna lite extra just för att det är mysigt. När jag och Lisa fotat klart så gick jag runt en sväng på stan, hittade bl.a. den här PERFEKTA fluffjackan inne på & Other Storier som jag har inte riktigt har kunnat sluta tänka på. Så fiiiin<3

Jag gick även till söder för att kolla lite i vintagebutiker (älskart!) och för att jag hade tänkt äta på Nytorget 6. På väg dit så gick jag av en ren slump förbi Josefin & Vanjas kontor (de är två härliga brudar som jag inspireras väldigt mycket av, de båda bloggar, poddar, instagrammar, youtubar osv och gör en hel del grymma grejer). Jag såg Vanja inne på kontoret och var bara TVUNGEN att knacka på och hälsa. Alltså den människan, världens härligaste!! Ni bara måste lyssna på deras podcast. Den har verkligen peppat mig så mycket till att våga göra det jag tror på och brinner för, och sen blir man ALLTID på bra humör när man har lyssnat på den. HÄR hittar ni podden. Så himla  gulliga som nämner mig i senaste avsnittet också haha, man älskar ju bjussiga personer som lyfter och peppar andra!<3 HÄR hittar ni Josefins blogg, och HÄR Vanjas! Peppig, glad och bubblig inombords efter att ha babblat med Vanja en stund så strosade jag vidare för att käka lunch på Nytorget 6. Jag slog mig ner vid ett gulligt litet marmorbord och beställde en dagens lunch som bestod av en glacead revbensspjäll (som jag inte ens vet varför jag tog när jag väl smakade på den pga är ju inte så förtjust i revbensspjäll haha?! knäppt) med ugnsrostade betor och en liten tomatsallad. Det var smarrigt, men som sagt så är jag inte ett superfan av revbensspjäll.

Efter lunchen gick jag och provade en miljon Levis jeans, utan att köpa några pga tidsbrist då jag blev tvungen att springa till tåget sen. Ändå bra dagar i huvudstaden!! Där vill jag verkligen bo någon gång i livet.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like