JAG HAR BLIVIT HVISK STYLIST
 

Smyckesföretaget Hvisk kontaktade mig för ett par veckor sedan via instagram och frågade om jag ville bli stylist för dom. Jag har haft lite koll på dem tidigare via instagram och tycker att de gör helt fantastiskt fina smycken. Jag älskar ju minimalistiska och enkla smycken, och så tycker jag att det är otroligt viktigt att det ska vara bra kvalitet som håller år efter år också, och det tycker jag att detta varumärke står för. 

Deras marknadsföring går ut på så sätt att det är deras stylister som sköter en stor del av marknadsföringen. Vi är ungefär 600 tjejer från hela norden som har varsit stylist-konto på deras hemsida där vi får möjlighet att låna hem olika smycken, fota och vara kreativa och skapa olika stylingar. Så himla himla roligt. Jag såg detta som en chans att få uttrycka mig kreativt samt att kunna inspirera andra, så det kändes verkligen superkul när de kontaktade mig.

Nu har jag lagt upp min första styling på min sida, och ni får supergärna gå in och kika (HÄR). Jag hoppas att ni inspireras och om ni vill så kan ni såklart också köpa riktigt fina smycken till bra kvalitet.
ISA

Nää vad roligt! de har ju så himla HIMLA fina, stilrena smycken tycker jag :)

Svar: Så kul!! Ja man vill bara ha allt! SÅ himla fina smycken :) kram!
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like