SÖNDAGSAKTIVITETERNA - PEPPLUNCH & FOTODAG
Förra veckan mailade en tjej vid namn Jonna som jag har följt en tid nu via sociala medier. Hon är precis som jag en kreativ person och jag insåg snabbt att vi hade några gemensamma intressen. I och med att vi båda bor i samma stad så tänkte jag att varför inte bara ses någon dag över en lunch/kaffe, snacka lite och fota lite? 

Jonna driver eget sedan två år tillbaka. Hon är verksam som kreatör, och hon gör en himla massa grejer, bl.a att skriva krönikor, hon är fotograf, gör filmer och så är hon även grafisk formgivare. Dessutom har hon poddat och just nu gör hon radio på P3. En grymt driven tjej helt enkelt och sånt gillar en ju! Här kan ni kolla in hennes hemsida och se mer om vad hon har gör.Vi började med en lunch på Global Living där vi åt varsin burgare, jag åt den här rackaren, och Jonna åt en rödbetsburgare. Mycket mycket gott!Vi snackade om bl.a. om framtidsdrömmar, bloggbranschen, om skrivandet, egenföretagande och massa annat. Helt klart en väldigt trevlig och inspirerande lunch! När vi hade ätit klart så gick vi mot gamla stan och så fotade hon lite outfitbilder på mig. Så inom en snar framtid kommer bilderna att komma upp här! Stay tuned kompisar. Och tack Jonna för en trevlig dag! 

Jag rekommenderar verkligen ALLA att styra upp såna här träffar med personer ni inspireras av eller tycker verkar härliga! Det kan ju kännas lite läskigt att träffa och käka lunch med någon man aldrig har träffat förut, men jag menar, vad har man att förlora? Ingenting! Man har allt att vinna! Om du känner att det finns en person som du tror du kan ha något gemensamt med/att ni delar intressen eller att den helt enkelt verkar vara en härlig person som du vill hänga med, så är det ju alltid värt att slänga iväg ett mail och fråga!
ISA

åh sådana möten är underbara. Sån peppig/inspirerande känsla <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like