isabelleburlin.itgirls.se - OM MINA TAVLOR & MITT MÅLANDE
OM MINA TAVLOR & MITT MÅLANDE
Jag har ju ett kreativt intresse som jag måste få utlopp för eftersom jag annars blir lite smått knäpp haha. ÄLSKAR ju att vara kreativ. Det är nog min bästa egenskap tror jag. Och att jag är snäll, det är också en fantastisk men sjukt underskattad egenskap.Men det kreativa får mig att må så himla bra. Det liksom bubblar inuti. Jag har alltid sedan jag var liten älskat att måla, teckna, pyssla och skriva. Jag tror det kommer från farmor, hon älskade också sånt. I skolan var bild mitt favoritämne. Förut tecknade och målade jag mycket mer, speciellt en period när jag var arbetslös. Då kunde jag sitta en hel dag eller natt (ibland båda) och måla, teckna osv.Jag har tagit upp det här intresset igen, men det går i perioder. Jag fick ett litet ryck och köpte ett gäng canvasdukar och färg i våras och under årets gång har jag målat lite olika tavlor. Vet inte var jag ska göra av dom, de blir ju bara fler och fler så just nu står dom i garderoben och dammar.

Den grå/svarta tavlan här ovan är en som jag håller på med just nu. Jag har inte så mycket tanke med mitt målande utan tycker att det är skönt att bara få leka fritt med penseln. Jag blir lätt så himla prestationfokuserad i vanliga fall men det orkar jag inte riktigt med i det här fallet. Det är kul att bara leka med färg och form ibland, och inte riktigt veta hur slutresultatet ska bli.Här har vi en rosa härlig skapelse som får mig att tänka på rymden av någon anledning. Gillar den! 

Och så den här orangea/gula som har blivit lite av en favorit. Jag utgick från höstens färger. Tycker att den blev riktigt fin! Vill ni se mer av såna här inlägg förresten? 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like