isabelleburlin.itgirls.se - RUNDTUR I MITT HEM - VARDAGSRUMMET
RUNDTUR I MITT HEM - VARDAGSRUMMET
Idag fortsätter vi rundturen i mitt och Rasmus hem. Vi bor i en gullig liten lägenhet på två rum och kök, och 42 kvm, precis vid Mälaren i Västerås. Förra gången fick ni se hur vårt badrum såg ut, så nu tycker jag att vi fortsätter med vardagsrummet. Ni har säkert sett några av dessa bilder tidigare, men nu får ni se en bättre helhet. Vi har öppen planlösning, så vardagsrummet och köket hänger liksom ihop. Här har vi vardagsrumsdelen. Eftersom vi har det ganska litet så har vi inte så många möbleringsmöjligheter. Antingen kan soffan stå så här mot fönsterna, eller precis rakt framför tvn. I den här vinkeln när jag fotar så har jag vårt kök till höger om mig, samt matbordet rakt bakom mig.Älskar att vi har så mycket fönster i vardagsrummet. Grymt ljusinsläpp, och SÅ fin utsikt över vattnet (dumt att jag inte fick med nån bild på det hehe..men det får ni väl se en annan gång då). I fönstret står ljuslyktor från Louise Roe, mässingskrukor från Skultuna, och en ljusstake från Klong.Min favoritfärg på soffor är garanterat grått, och vår tre-sitssoffa kommer från RUM21, osäker på vad den heter dock. Kuddarna längst mot mig i fotot är från H&M Home, och den mönstrade kudden fick jag i julklapp av Rasmus förra året och är från Elce Stockholm. Glasbordet är en del av de två-delade satsbordet från IKEAs serie Vittsjö. Tavlan bredvid TV'n har jag målat själv.

Förövrigt så är det inte bara fönsterna bakom soffan som ger grymt ljusinsläpp, utan även balkongdörrarna som ni kan se i bakgrunden. Det bästa på sommaren är när man öppnar upp båda dörrarna och det känns som att man får ett till rum. Så härligt! Men mer bilder på balkongen och hur den ser ut får ni se en annan gång.Färska snittblommor gör såååå mycket för känslan i ett rum. Det har dock varit snålt med blommor här hemma den senaste tiden..börjar bli dags för nya! I fönstret kan ni också skymta en av mina favorit tavlor, Cacao Eyes av Olle Eksell. SÅ himla fin! Funderar på om jag ska köpa den större tavlan och hänga upp i sovrummet senare. 

I den här vinkeln har jag TV'n bakom mig, och hallen till vänster. Den svarta hyllan är även den från IKEAS serie Vittsjö. Där har vi lite blandade grejor. Bl.a en marshallhögtalare, en work-lamp, lite olika inredningsmagasin, böcker och ljusstakar. Den här hyllan är av mina favoritmöbler här hemma! Gillar verkligen industri-känslan den ger.
 
 
 


Så, det var vardagsrummet det. Nästa gång får ni se antingen köket eller sovrummet. Stay tuned! Ha nu en fin måndag gullisar! Puss
 
Angelica

Va fint du har inrett det(:

Svar: Tack fina!!
Isabelle Burlin

Rebecca

åh, vad fint du har det!

Svar: Tack så mycket! :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like