ETT HEJ, LITE OM SKOLSTARTEN OCH NÅGRA NYA INKÖP
MEN HEJ! Som jag saknar att uppdatera denna lilla bloggis, och oj vad jag blir glad av att se att ni fortfarande (trots kass uppdatering från min sida) klickar er in här ändå, blir så glad. GODINGAR<3 

Jag vill verkligen fortsätta skriva här och satsa på den här bloggen, för jag ÄLSKAR att skapa härligt och inspirerande matrial och innehåll. Mina planer inför i år var att jag skulle ta bloggen till en ännu högre nivå genom att samarbeta med fotografer osv för att få riktigt snygga och bra outfitbilder. Nu har jag (tyvärr) fått lägga det lite på is då min budget som student inte riktigt kommer att hålla för det. Student? Ja ni läste rätt! Jag har ju nämligen börjat plugga. Jag kom in på kommunikatörsprogrammet på Södertörn i Stockholm för två veckor sedan och sedan dess så har det varit full fart. Det känns så bra att jag är på väg i rätt riktning, att jag har tagit ett steg närmare mitt mål/min dröm om att i framtiden få jobba med media och kommunikation. Heja heja! Nu så här i början av skolstarten har det varit en del grejer som behövts köpas, pennor, block datorfodral osv. Jag kommer att pendla från Västerås (där jag bor) till Stockholm och då behöver jag ha med mig ganska mycket saker.. Jag tänkte helt enkelt att jag skulle visa några nya grejer som inskaffats den senaste tiden lite kopplat till skolstarten.

Den första grejen är datorfodralet från Day Birger Et Mikkelsen. Jag kikade runt lite på olika hemsidor innan jag bestämde mig för det ni kan se ovan. Ett svart stilrent fodral med deras logga på. 299 kr gick det på. Jag kommer ändå att plugga i 3 år framöver och då vill jag ha något snyggt men samtidigt funktionellt och som verkligen håller.Nyckelringen. En svart i läder som kommer från Designtorget och kostade 99 kr (fanns även i brunt). Jag älskar att den är rejäl men samtidigt stilren. Dessutom väldigt lätt att hitta och fånga upp ur väskan. Tummen upp!Solbrillor. Längtar efter våren så mycket nu. Jag drömmer ju som tidigare nämnt om ett par Céline Audrey solglasögon. Dessa ovan kommer dock från Lindex men har samma cat-eye form som Audreybrillorna. Även dessa gick loss på 99 kr. Många budgetbrillor brukar sakna UV skydd men det gör inte dessa, så det är ett stort plus också. 

En handkräm. Alltså denna ständiga jakt efter den bästa handkrämen. Jag blir så himla torr om händerna på vintern så jag måste smörja, smörja och smörja hela tiden. Denna kommer från Meraki som är ett danskt märke som strävar efter att göra rena produkter inspirerat från naturen - kolla deras hemsida här. Handkrämen känns len och fin när man smörjer på, doftar fräscht och går snabbt in i huden. Dock så upplever jag att den liksom "kornar" sig på huden efter ett tag...lite störigt. Men i övrigt så gillar jag den, och jag bara ÄLSKAR designen på deras snygga förpackningar.

Ja det var väl det. Jag är ledig från skolan idag och ska fixa och dona lite hemma. Så himla skönt att äntligen få lite sovmorgon. Hoppas ni får en fin fredag och en trevlig helg. Kram på er<3
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like