FLUFFY OUTFIT

Hej godingar! Såg att en massa nya läsare klickat sig in här idag, väldigt skojigt och trevligt! så HEJ och HJÄRTLIGT välkomna, jag hoppas att ni är här för att stanna. Är så nyfiken på vart ni kommer ifrån? Misstänker att någon länkat till min blogg någonstans, men varifrån är ju frågan? 


Idag såg jag inte ut på följande sätt eftersom det enda jag gjort idag är att förflytta mig från sängen till soffan, alltså en icke så smickrande look att fota. Så jag bjussar på den här från förra helgen när jag och R var ute på Gäddeholm och hade det mysigt i solen. 
 

Kände mig minsann väldigt stylish i denna outfit. Avklippta tigerjeans, en mysig stickad tröja, svarta boots och fluffjacka, och så emilkeps, ray-banbrillor och beige väska som accessoarer. 


En outfit som alltid fungerar och som jag kör på när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Ett par snygga jeans, stickad tröja och boots, så får man göra det hela lite roligare och mer intressant med accessoarer.


Appropå accessoarer. Jag är så himla sugen på att köpa lite nya smycken. Förut hade jag alltid på mig armband, örhängen och massa ringar. För ett tag sedan gjorde jag en rejäl rensning på massa krimskrams så nu har jag väldigt få smycken kvar. Jag ser fram emot att successivt få bygga upp min smyckesgarderob igen. Denna gång vill jag enbart ha smycken av kvalité som verkligen håller och inte färgar av sig, vissa smycken har ju en tendens att bli gröna efter ett tag vilket är sånt himla slöseri med pengar tycker jag eftersom man då måste köpa nya hela tiden.


Så fort solen tittar fram så passar jag på att använda mina brillor. Älskar vårsolen! 


Något annat som piffar upp dessa kalla februaridagar är att måla naglarna i fina våriga färger, och självklart med ett lack från favoritmärket IDUN.


Hoppas ni haft en mysig helg! Nu laddar vi om för en ny vecka. PUSS!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like