HAPPY SUNNY MORNING
Alltså hur härlig morgon? Älskar att börja dagarna på detta vis. Med en god ambitiös frukost, solsken och härliga blommor. Är så redo för våren nu!  Tanken slog mig igår när det var strålande sol och vårväder, att jag blir så himla lycklig den här tiden på året när solen äntligen tittar fram igen. Det är så konstigt att jag halva året glömmer bort hur mycket ljuset faktiskt påverkar mig, och att jag varje vår blir så förvånad över hur bra jag mår när det börjar bli ljusare ute. SÅ härligt! 
 Sitter just nu och lyssnar på fredagspodden, dricker en till kopp kaffe och har precis ätit min favoritfrukost. Om jag någon gång i livet öppnar ett café så ska denna macka vara en given kandidat på frukostmenyn. Rostat rågbröd, med stekt ägg, avokado och chilisalt! SÅ fruktansvärt gott.


Förra veckan firade jag och R 4 år tillsammans<3 och jag köpte bl.a. dessa fina tulpaner till honom. Brudslöja plus tuplaner=bästa kombon. Tulpaner är förövrigt min absoluta favoritblomma.När man har en ledig dag så tycker jag att man ska njuta så mycket det bara går, speciellt på morgonen. Älskar att äta frukost och göra mig i ordning i lugn och ro, lyssna på något härligt, exempelvis en podd eller musik, eller ha på tv'n och nyhetsmorgon i bakgrunden. Så mysigt.

Nu ska jag sätta mig och skriva klart en skoluppgift, resten av dagen ska jag njuta av det härliga vädret, eventuellt riva av ett pass på gymmet (var längesedan nu), och sedan får vi se vad som händer. PUSS på er, ha nu en riktigt härlig dag!
 
xouice.blogg.se

den mackan! åh så god den såg ut! :)

Svar: suuuupergott verkligen! favoritmackan :D
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like