SNAPSHOTS FRÅN HELGEN

I fredags eftermiddag när Rasmus slutat jobbet var det fortfarande superhärligt väder ute (trots att klockan närmade sig fem, wiho(!) för att det blir ljusare ute) hämtade han upp mig hemma och så åkte vi ut till Gäddeholm.


Vi stannade på macken och köpte med oss varsin kaffe, en macka (jag) och en glass (Rasmus). Brrrr så kallt, haha vem äter ens glass i februari :( men gott var det.


Min fina fotograf<3 som ständigt kämpar med kameran och en kräsen flickvän (som vill att bilderna ska bli på ett visst sätt och därför ibland tar lång tid att ta) Ändå golli som hjälper mig.


Det var magiskt väder ute. Kallt, men soligt, och så spegelblankt på isen där några skridskoåkare gled omkring.


Vår=färg. Så jag hade målat naglarna i finaste rosa färgen (från favoritmärket IDUN), och matchade med gul tröja, blå jeans och svart fluffjacka. Hela outfiten kommer upp här senare, stay tuned! 


Väldigt mysig eftermiddag med min favvoperson. Kvällen spenderade vi i riktig pensionärsanda, på soffan framför På Spåret mumsandes Lindth-praliner (som förövrigt har blivit min nya obsession pga SÅ FRUKTANSVÄRT goda).

Och det var väl den fredagseftermiddagen det. Hoppas ni också hade en mysig, festlig, härlig helg. Och juste, glöm inte att klicka på det lilla hjärtat nedanför inläggen om ni gillar det ni läser, då kan jag enklare se vad ni vill läsa mer om på bloggisen. Puss!
 
 
 
 
Sara Berntsson

Vilket mysigt inlägg! <3

Svar: Men tack gulle du!
Isabelle Burlin

ISA

vet du hur ofta jag tänker att folk som äter glass utomhus såhär års måste ha någon störning!? haha ;) vad mysigt ni hade det finis. Och hurra hurra för ljuset <3

Svar: hahaha jag håller helt med, tyckte att han var helt knäpp och ändå så skulle jag smaka sen såklart ;) ja supermysigt! hoppas allt är bra med dig Isa! Kram <3
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like