CLASSIC OUTFIT - SCARF DETAIL

Fotade av gårdagens look på ett favoritlocation som turligt nog ligger väldigt nära där jag bor. Jag gillar att fota outfits mot slitna tegel eller betongväggar. Tycker att det ger en speciell känsla till bilderna. På följande vis såg jag som sagt ut igår när jag var i skolan. Efter seminariumet åkte jag och Kajsa till stan för att gå in på Svenskt Tenn då hon skulle köpa en present till sin pappa. Och wow, vad jag älskar den butiken. Alltid lika roligt och inspirerande att vistas i den miljön. Det kliade i shoppingfingrarna ska ni veta. Jag har ju sedan tidigare en liten turkos kruka med mässingsfat som min avokadoplanta bor i för tillfället (här kan ni läsa om hur jag odlade min avokadoplanta). Dock känner jag att krukan börjar bli lite trång för den och jag borde uppgradera till en större. Jag och R har pratat om att köpa en mellanstor kruka från Svenskt Tenn när vi åker till Stockholm nästa gång. Är så sugen på en knallblå eller en mörkgrön. Tror det skulle kunna ge en härlig färgklick och passa riktigt bra här hemma. 


Skepparjacka Cubus, Kavaj Rodebjer, T-shirt Filippa K, Skärp Åhléns, Solbrillor och Väska Lindex, Jeans Monki, Sneakers Nike.

På tal om inspiration, men på ett helt annat sätt, så finns det en modebloggare som börjat inspirera mig TOKmycket på senaste tiden. Det är bland annat hon som fick mig att återupptäcka scarfen igen som jag bär i denna outfit. Den jag talar om är Linn Eklund. Jag älskar hur hon sätter ihop så lekfulla, snygga och framförallt UNIKA kombinationer i sina outfits. Så galet stilsäker tjej som ni verkligen borde spana in. En riktig drömgarderob har hon också. Här hittar ni hennes blogg.


Tycker att scarfen är en så himla snygg detalj till en annars ganska enkel outfit. Den här är fina är mammas gamla och har hängt med en herrans massa år. Jag minns att hon använde den när jag var liten, så det känns kul att jag får fortsätta använda den. Igår på tåget på vägen hem satt jag och kollade på youtubeklipp på hur man kan knyta scarfs, och det finns ju oändligt många sätt att använda den på. Exempelvis att knyta den på väskan, ha som skärp, ha i håret eller runt halsen. Någon gång i framtiden tänker jag unna mig en riktigt fin scarf från Hermés, hur härligt?
 
 
 
Karolina Nilsson Grenabo

Jättefin outfit! Har samma mål att kunna unna mig en äkta Hermés scarf en vacker dag :)

Svar: Tack snälla du<3 Jaa så himla härligt! Det är ju en riktig klassiker som jag inte tror att man någonsin kommer att tröttna på heller! :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like