EVERYDAY OUTFIT


Hej godingar! Det är så mycket i skolan just nu och därför blir bloggisen lite lidande. Har tenta imorgon så efter jag skrivit klart detta måste jag sätta mig och plugga heeeeela dagen idag. Trots mycket plugg så passar jag på att fota lite då och då i veckorna så att jag har lite material att slänga upp här sen när det börjar lugna ner sig. Använde mitt stativ utomhus för första gången igår när jag tog dessa bilder, tycker det blev rätt bra faktiskt! 


Igår var det STRÅLANDE sol vilket man ju älskar. Får såna vårkänslor. Trodde dock för ett ögonblick igår morse att mitt ansikte skulle ramla av pga så sjukt kalla vindar. Vi bor ju precis intill mälaren så när det blåser kallt gör det typ ONT i en. Hade iallafall på mig en varm (och snygg!) outfit. Viktigt att snygghetsfaktorn finns med pga då känner man sig så mycket härligare. Ibland kan det vara svårt att klä sig både varmt och snyggt tycker jag. Hade på mig sneakers från Ellos, boyfriendjeans och stickad oversizetröja från H&M, min gamla svarta skepparjacka från Cubus och kanske världens gosigaste och varmaste halsduk från Day Birger et Mikkelsen, och så favoritsolisar i cateye-modell (tips tips, finns i butik nu). En outfit som alltid funkar. Ibland ska man bara inte krångla till det för mycket, keep it simple! 


Tycker det är SÅ himla roligt med kläder och stil nu när jag äntligen kan använda mina egna kläder i veckorna. Alla jobb jag har haft de senaste 5 åren har nämligen begränsat min outfitkreativitet. Har ju inte kunnat använda mina personliga kläder utan har haft arbetskläder på mig i veckodagarna. Så att kunna använda mina egna kläder och komma på nya roliga outfits och kombinationer känns väldigt lyxigt och härligt.Nä, nu måste jag dyka ner i plugget igen, jag hoppas ni får en fin tisdag kompisar. Önska mig lycka till på tentan imorrn, så hörs vi lite senare. Puss bästa ni! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like