SÖNDAGSBESTYREN, OM ATT RENSA LUFTEN & MITT NYA OBJEKTIV
Hallå kompisar! Förra veckan fick jag äntligen tummen ur och åkte och köpte mig ett nytt objektiv, så jag har fotat en del med det nu i helgen. Har ju haft mitt standardobjektiv till min Nikon d3200 i TRE(!!) år nu, så det var verkligen på tiden för en uppdatering. Blev så sugen på att köpa ett nytt kamerahus också, men det får nog dröja ett tag till. Hur kul och hur VÄRT att investera i en grym kamera? SÅ värt tycker jag. Nu tänkte jag iallafall att vi skulle ta en titt på hur min och Rasmus söndag såg ut. Som ni ser har redigerat bilderna lite annorlunda denna gång, försöker hitta mitt eget bildspråk och då är det så roligt att experimentera sig fram.


Vi vaknade relativt tidigt söndag morgon. Det var MAGISKT väder ute så vi bestämde oss för att käka en god frulle och sedan ge oss ut på morgonprommis i det fina vädret. Ser ni hur fin monsteran blivit förresten? Den har vuxit så mycket sedan jag köpte den för ett par månader sen. Förra veckan planterade jag om alla våra växter här hemma (ett inlägg om det kommer), så just nu bor min monsteran i den här terrakottakrukan. Jag tycker det är SÅ snyggt med såna krukor i hem med bohemisk stil, men det passar egentligen inte alls in hos oss. Hade brist på innerkrukor till våra svarta kurkor, så detta fick bli en nödlösning. Jag har planer på att köpa en Cloudy kruka designad av Hanna Wessman. Vet att det skulle bli riktigt snyggt i sovrummet.


Efter en mysig frulle styrde vi stegen i riktning mot Björnön. Trots att jag bara hade en liten tunn dunjacka på mig så höll jag på att svettas ihjäl pga så varmt ute, SÅ härligt med värme! 


Vädret lockar verkligen ut alla ur sina vinterbon, så det var ganska mycket folk ute denna morgon. Jag blir förövrigt SÅ sugen på att skaffa en hund när jag möts av hundar med sina ägare ute på promenix, hur mysigt? Tyvärr så passar det inte riktigt in i våra liv just nu, men i framtiden så. 

Sen blev vi lite osams över en skitgrej så då vände vi och gick hem. Japp, det är sånt som händer ibland.


När vi väl kommit hem gick vi (med lite övertalan från R) och satte oss i solen på innergården, och så pratade vi tills vi blev sams igen. Tycker det är så viktigt att rensa luften ibland och att prata med varandra istället för att gå runt och vara småtjurig över saker. Det är bättre att säga vad man tycker och reda ut saker och ting med en gång. På den här bilden var jag väl egentligen inte i mitt gladaste mode hehe, "se lite glad ut då Bella!".


<3

Sen blev vi kaffesugna så då sprang jag upp i lägenheten och kokade lite kaffe. Hur gullig blå termos som R fick av min mamma i julklapp? Perfekt att ha med på dagsturer när man vandrar också.


Och appropå mamma, så kom hon förbi på en kopp hon också då hon ändå hade vägarna förbi.


Vi satt ute i solen och njöt av det fina vädret, tittade på folk som gick förbi på cykelbanan och babblade om allt och ingenting. Här har mamma fullt upp med att gestikulera och förklara något.


När klockan börjat närma sig ett fick vi säga hejdå och gå hem igen. Resten av dagen spenderade jag med näsan i kurslitteratur, blä har så mycket i skolan just nu. Men det är bara att kämpa på. Ändå mysig söndag trots lite gnisslig start. Hoppas ni hade en fin helg ni också.
 
 
Susanna

Så härligt det ser ut att sitta ute i solen :)

ISA

solen är ju guld! och du, jag tycker det är så bra att du visar att "perfekta par" också tjafsar och gnabbas. Är så trött på att de mer negativa sidorna av livet ofta mörkas. Konstig kommentar kanske men hoppas du fattar vad jag menar :)

Svar: Verkligen! :) Förstår helt och håller vad du menar och jag håller verkligen med! Just därför känner jag att det är viktigt att vara transparent i bloggen och visa på att livet inte alltid är "perfekt", det är det som gör en mänsklig. Att bråka och vara osams ibland är ju helt normalt och något alla gör. Kram! :)
Isabelle Burlin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like