BÄSTISHÄNG & EN SALLADSLUNCH
För ett par helger sedan hade jag Sandra bestämt träff i stan för en lunch och lite shopping. Sandra och jag har hängt ihop sedan vi var yttepyttesmå och hon är en sån person jag verkligen värdesätter högt och som jag alltid vill ska finnas i mitt liv. En riktig glädjespridare är hon!Det blev inte speciellt mycket shopping för oss utan istället satt vi på Global Living och åt lunch och babblade ett par timmar om allt möjligt. Så mysigt.Global Living är ett av de fik som har bäst sallader i stan tycker jag. Mycket olika goda alternativ att välja på, och mycket mat får man. Är man inte superhungrig kan man beställa en barnsallad och ändå bli mätt. Det enda minuset egentligen är väl vissa rätter är relativt dyra. Dock tycker jag att smaken kompenserar upp det. 
 


Jag åt en liten sallad med räkor, kyckling, edamerbönor, ruccola och lite andra goa grejer. Sandra åt en bakad potatis med skagenröra. Mums! En annan favorit hos mig är skagentoast på deras hembakade hälsobröd. SÅ.HIMLA.GOTT.Hej hej!

Efter stan åkte vi och handlade lite ingredienser till kvällens middag (det blev pasta med musslor, chili och vitlök, dröööm!) och så begav vi oss hem till S för en riktig chillkväll. Lite senare kom även min syster dit och så lagade och åt vi middag tillsammans innan det var dags för mig att ta mig hemåt igen. 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg