AUTUMN FAVS WITH A BOHOTWIST
Mycket modefokus på senaste tiden, men vem gillar inte det? Jaahapppp här står jag och posar i köket i några av mina höstfavoriter. Nämligen: hatten, den PERFEKTA stickade gråa ulltröjan, ett par fake skinnbrallor som jag fyndade för ett tag sedan på H&M för 50 SPÄNN(!!), bikerjackan och ett de svarta bootsen.
 


Så här kommer jag gå omkring mycket i höst. Skinnbrallor + stickat = always en vinnande kombo. Kom ihåg det!
Ryggsäcken är köpt på en marknad i Turkiet ska tilläggas! Med den får man lite extra boho-feeling tycker jag. Det är även den är ultimata väskan om man ska bära med sig kameran också. Och i Lindexväskan får man med sig det mest nödvändiga, perfekt om man bara ska en sväng på stan eller så. 

Det finns mycket fint ute i butikerna nu och mycket trendiga plagg som gör att det kliar lite i fingrarna, MEN den här hösten tänker jag prioritera BASPLAGG. Jag ska använda de kläder jag redan har, och jag vill hitta nya roliga kombinationer och leka med det som redan finns hemma i garderoben. Miljövänligt och snällt mot plånkan dessutom. Ska det kompletteras med något ska det vara något jag verkligen behöver och plagget måste också gå att kombinera med mycket av det som redan finns hemma. Det enda som jag känner just nu att jag faktiskt behöver är två spagetti strap tops, alltså ett svart och vitt v-ringat linne med tunna band. Sedan en svart tunnare blazer/kavaj man kan ha över en topp när man ska vara lite extra fin. Får fortsätta hålla utkik helt enkelt! Har ni något speciellt ni känner att ni vill uppdatera höstgarderoben med?
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg