LITE BILDER FRÅN PÅSKHELGEN
Hej gullisar. Så fint att ni kikar in här trots dålig uppdatering från min sida. Det har hänt en del sedan sist, har bland annat varit i Uppsala och hälsat på kompisar, hunnit med en weekend i Stockholm med mitt hjärta (för att kolla på Alex & Sigges föreställning) samt en massa plugg och jobb, och så påskhelgen förstås! Hade en väldans mysig påskhelg som spenderats med familjen. Mina kusiner var här och hälsade på från Skåne vilket var väldigt kul eftersom jag inte träffat dom på länge.

Syrran knäppte ett gäng bilder på mig på långfredagen. Vi skulle gå på promenix med mamma, syrran, min moster och en av mina kusiner. Jag hade på mig min absoluta favoritkappa från Åhlens,  en rosa polotröjan (också från Åhléns) flare jeans från H&M och sneakers från Ellos. 

Mami var glad<3


Solen sken och vattnet låg spegelblankt. Dock var det lite kyligt i luften.


Vi gick förbi Kapellparken.


"Mamma krama en av stolparna så tar vi kort!"

Både jag och Maggan (min moster) hade med oss varsin kamera som vi fotade hej vilt med. De andra gick sisådär 20 m framför oss hela promenaden eftersom vi var "tvungna" att stanna och fota allt fint.

Mycket fotovänligt som sagt! 


Så himla fin bild på min syrra tycker jag! Älskar ljuset.

Givetvis sade vi hej hej till herr och fru and. 
Utanför blomsterbutiken hade de stuckit ner Påskliljor mellan kullerstenarna. Hur gulligt? Något som självklart måste det dokumenteras.


Sedan gick vi förbi dessa fina hus på väg hem till mamma igen. Så härligt med olika färger på husen. Får man inte nästan lite Nyhavnskänsla? Kvällens middag bestod av pulledpork som vi åt med sallad och vitlöksås i pitabröd. SÅ gott. Och nä, man måste faktiskt inte äta den traditionella maten vid alla högtider! Hoppas ni också haft en mysig påskhelg.
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg